Amserv sai 30!

29.01.2022

Sel aastal tähistab Amserv oma 30. tegutsemisaastat ja väärikat sünnipäeva.

Sel aastal tähistab Amserv oma 30. tegutsemisaastat ja väärikat sünnipäeva. 29. jaanuaril 1992 registreeriti ettevõte mille järel avasime Tallinna vanas Mööblimajas oma esimese autoesinduse ja tervitasime esimest klienti. Tänaseks oleme kasvanud juhtivaks automüüjaks ja autohooldusteenuste pakkujaks Eestis ning suhtleme oma viies Eesti ja kolmes Läti esinduses iga päev kümnete või isegi sadade muhedate klientidega. Aitäh teile kõigile!

Amservi jaoks on alati olnud tähtis seista näoga oma klientide suunas ja nõnda ühise Amservi perena vaatame ka järgmisesse aastakümnesse. Autotööstuses ja -müügis seisvad ees põnevad ajad mis kindlasti toovad muutusi, kuid Amserv ning Toyota seisvad elektri-,  hübriid- ja vesinikautode lipulaevana uute tehnoloogiate esirinnas.

Meil on Amservis hea meel, et juba täna eelistavad mitmed kodumaised kliendid just iselaadivaid hübriidautosid. 2021. aastal moodustas hübriidautode müük rohkem kui poole kogu Amservi müüdud sõiduautodest. Uued mudelid suurendavad kindlasti erinevate lahendustega elektriajamitega autode osakaalu Amservi portfellis.

Juubeliaasta puhul kutsume oma kliente kaasa tegema head Lastefondiga koostöös abi vajavatele lastele. Iga uue Toyota soetaja saab võimaluse annetada Lastefondile 50 eurot, millele lisame Amservi poolt veel 50 eurot. 

50+50 on suureks abiks väikesele inimesele! Selle rahaga rajatakse Tartus ja Pärnus haiglate juurde mänguväljakud, et seal ravil olevatel lastel oleks võimalik mõnusalt ja turvaliselt värskes õhus viibida ning mängida. 

Koostöö Lastefondiga jätkab Amservi heategevuslikku suunda, mille varasemad verstapostid ja partnerid on Rahvusooper Estonia, Eesti Draamateater ja mitmed Eesti sportlased. 
 

Tagasi