Uuele Amserv Paide esindusele pandi nurgakivi

16.01.2024

Eile pandi nurgakivi uuele Paide Amservi esindusele, mis hakkab 2025. aasta algusest koos müügi- ja teeninduskeskuse ning töökojaga tegutsema Valgekivi ärikeskuses.

Amservi tegevjuhi Rene Vareki sõnul vastab uus Paide esindus Toyota ülemaailmsetele klienditeeninduse standarditele ning kaasaegsete müügi- ja teenindussalongide nõuetele. „Elektri- ja nullheite ajastule kohaselt planeerime võimalust lisada Amserv Paide esinduse territooriumile ka piisava arvu elektriautode laadimispunkte, millest osasid võimaldame kasutada ka ööpäevaringselt klientidel,“ lausus Varek. 

Ta lisas, et Amserv on Paides tegutsenud alates 2007. aastast ja selle ajaga on oluliselt muutunud nõuded autode müügiks ja remondiks. „Amserv uuendab sel aastal nii Pärnu kui ka Paide autoesindusi, mis saavad olema Baltikumi ühed moodsaimad ja keskkonnasõbralikumad. Lisaks füüsilisele keskkonnale muutub uue esinduse avamisega tulevikus ka klienditeeninduse kontseptsioon, mis keskendub veelgi enam klientide erinevate vajaduste rahuldamisele.“ 

Uus esindus hõlmab ligi 2400 ruutmeetrit, millest müügi- ja teeninduskeskuse ala on 480 ruutmeetrit ja remonditöökoda 708 ruutmeetrit, lisaks 1200-ruutmeetrine täiendav parkimisala.

Amservi Paide esinduse juht Olev Põldme märkis, et uus asukoht on Paide mõistes arenev ärikeskus – suure maantee ääres, kaugelt nähtav ja ümbritsetud erinevate teenuse- ning kaubapakkujatega. „Otsustasime Prääma tee 11d kasuks, kuna see asukoht annab lisavõimalused ja mugavused kliendile. Uus esindus on loogilisem ja funktsionaalsem, töökoja planeering võimaldab teenindada suuremat hulka visiite ning kasutatud autode väljapanekuks on laienenud võimalused,“ ütles Põldme.

„Tekivad uued võimalused nagu kiirteenindus. Müügisaali kujundamisel ja järelteeninduse korraldamisel on mõeldud kaasaja kliendi ootustele ning rakendatakse ajastule kohaseid digilahendusi,“ lisas Paide esinduse juht.

Amserv müüs Paides 2023. aastal kokku uusi ja kasutatud autosid 241 sõidukit ning on linnas ainus automüüja. Amserv Paides töötab 2024. aasta alguses 17 töötajat. Uue esinduse avamisega seoses peaks töötajate arv jääma samaks, kuid ettevõtte loodab ärimahtude jätkuvale kasvule. 

 
Amserv Pärnu uue esinduse nurgakivi paigaldamine.

Tagasi